• Τηλέφωνο: 210 22 35 867

Facebook iconYoutube iconGoogle Plus iconEmail icon

0
Menu

anoikto

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Παραγγελία από το paidikoskosmos.gr
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να μπορείτε να κάνετε εύκολα και με ασφάλεια τις αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο. Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος (δες ωράριο).
 
  Τηλεφωνικά
 
Καλώντας μας στο 210-22 35 867 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος (δες ωράριο).
 
  Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα
 
Μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα προϊόντα στο e-shop μας και να περάσετε από το κατάστημά μας (Πατησίων 284 Αθήνα, Έναντι Φοιτητικής Εστίας) για  να τα παραλάβετε, χωρίς καμία χρέωση αποστολής & αντικαταβολής.
 
Καλό θα ήταν, να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας για να σιγουρευτείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, γλιτώνοντας έτσι άσκοπες μετακινήσεις.
 
  Με E-mail.
Μπορείτε να μας στείλετε με e-mail την παραγγελία σας, μαζί με τα στοιχεία σας στο info paidikoskosmos
 
Μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο e-mail σας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε, καθώς επίσης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, προς αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων.
 
Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε e-mail από εμάς (info paidikoskosmos), ελέγξτε το φάκελλο των spam e-mail σας μήπως και έχει καταχωρηθεί εκεί.

 

freeshipping
OPENING LEFT

gdpr2

paketa diafimisi

Είσοδος χρήστη

Δώστε τα στοιχεία χρήστη για τη σύνδεσή σας στο e-shop μας. Μπορείτε επίσης να μην κάνετε σύνδεση (χρήση ως απλός επισκέπτης) και στο τέλος της συναλλαγής να δώσετε τα στοιχεία σας.

free parking
courier
gift card kids 1

   

phone support