• Τηλέφωνο: 210 22 35 867

Facebook iconYoutube iconGoogle Plus iconEmail icon

0
Menu

anoikto

Φίλτρα αναζήτησης

gift card kids

gift card boy  gift card girl  gift card kids 
Αγόρι Κορίτσι Παιδιά
gift card babyboy gift card babygirl gift card bag
Μωρό αγόρι
Μωρό κορίτσι
Τσάντα δώρου

Προπληρωμένη κάρτα δώρου για αγορά από τον παραλήπτη προϊόντων από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας.

Θα πρέπει να επιλέξετε το σχέδιο που θα εμφανίζεται στην κάρτα δώρου που θέλετε να δώσετε (ένα από αυτά στις φωτογραφίες) και να συμπληρώσετε το ποσό, τα ονόματα αυτού που την προσφέρει, του παραλήπτη και ένα μήνυμα προς τον παραλήπτη έως 300 χαρακτήρες (π.χ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ κλπ.) καθώς και την ημερομηνία παράδοσης & το e-mail του παραλήπτη για να του αποσταλλεί η σχετική κάρτα δώρου και ειδοποίηση για την αγορά που μπορεί να κάνει.

Η κάρτα αυτή θα εκδοθεί από εμάς και θα αποσταλλεί στον παραλήπτη με e-mail ή ταχυδρομικά. Με αυτήν την κάρτα, ο παραλήπτης θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αγορά στο site μας είτε στο φυσικό μας κατάστημα, μέχρι την αξία που έχει πληρωθεί.

Δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Θα λάβετε επίσης στο ίδιο e-mail και τον κωδικό εξαργύρωσής της. Ο κωδικός εξαργύρωσης είναι μοναδικός ανά κάρτα δώρου. Θα πρέπει να τον φυλάξετε και να τον χρησιμοποιήσετε σε σχετικό πεδίο κατά την ολοκλήρωση της επόμενης παραγγελίας σας. Δεν πρέπει να τον κοινοποιήσετε σε άλλους, γιατί πιθανόν να χάσετε την κάρτα δώρου.

Φροντίστε στα στοιχεία χρήστη κατά τη σύνδεσή σας, να υπάρχει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας ή κάποιο e-mail σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε περίπτωση που κάτι λείπει ή έχει δοθεί λάθος από εσάς.

 

freeshipping
OPENING LEFT

gdpr2

paketa diafimisi

Είσοδος χρήστη

Δώστε τα στοιχεία χρήστη για τη σύνδεσή σας στο e-shop μας. Μπορείτε επίσης να μην κάνετε σύνδεση (χρήση ως απλός επισκέπτης) και στο τέλος της συναλλαγής να δώσετε τα στοιχεία σας.

free parking
courier
gift card kids 1

   

phone support